Masinile cumparate de Primaria Slanic Moldova pentru Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă si pentru Politia Locala au fost sfintite, ieri, la Mănăstirea “Ştefan cel Mare şi Sfânt” de pe muntele Bolovanu.

“Ambele structuri sunt formate din oameni tineri care au capacitatea şi dorinţa de a se implica şi interveni în timp util, pentru ca cei care beneficiază de serviciile acestora să fie cât mai mulţumiţi. Îmi doresc cât mai puţine evenimente care să pună în pericol viaţa şi bunurile cetăţenilor Slănicului, dar sunt sigur că prin achiziţionarea celor două maşini am crescut capacitatea de răspuns şi de intervenţie în situaţii de risc a serviciilor specializate”, a scris primarul Andrei Serban pe contul sau de Facebook.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Perfect!!!Ce ne-am face noi fara asemenea servicii oferite de popi.Oare ar mai porni aceste masini fara o binecuvantare sau s-ar mai auzi sirena de departe fara o aghiazma bine mestesugita!?

  2. Bai, acum ca au fost sfiintite, cred ca or sa aiba si consum mai mic, din moment ce poluarea nu face bine la sanatatea enoriasilor. Eu zic sa sfinteasca si casele din localitate, ca sa nu ia foc nici ele, numai ca atunci am ramane fara obicetul muncii la capitolul pompieri, dupa care ii da Primaria afara si iese alta dandana. Deci trebuie sa nu sfintim casele, alea e bine sa mai foc din cand in cand.

LĂSAȚI UN MESAJ