Proprietarul a doua masini, Radu Burghi, ne-a declarat ca nu-si explica motivul pentru care acestea au fost blocate cu “caracatite” la roti având in vedere ca nu a incalcat nicio regula de circulatie. El il banuieste, insa, pe unul din vecini ca l-ar fi reclamat. La fata locului a venit si un echipaj de politie de la Sectia 2, la solicitarea proprietarului autoturismelor.

Oficialii de la Politia Locala Bacau spun ca agentii au blocat rotile celor doua autoturisme dupa ce s-a inregistrat o sesizare in acest sens pe site-ul www.domnuleprimar.ro.

“De câteva saptamâni e un vecin pe care nu il cunosc si care locuieste la blocul de vis-a-vis, care se ocupa cu vânzarea de masini second. Tot timpul are parcate in parcarea de resedinta 2-3 masini cu afise de vânzare” – se arata in sesizarea trimisa pe site.

“Când l-am contactat telefonic si i-am spus ca acolo e parcare pentru locatari si nu pentru activitati comerciale, s-a suparat ca cica sunt trei locatari in casa… dar masinile stau nemiscate si o saptamâna, de luni pâna duminica, zi pentru târgul de masini. I-am spus ca nu ma deranja daca masinile nu erau afisate pentru vânzare… dar e suparator sa vin acasa si sa nu gasesc loc de parcare” – se mai arata in sesizare.

“Oamenii erau nemultumiti pentru ca le ocupa locurile de parcare. Agentii au mers in zona si au blocat cele doua autoturisme care erau expuse spre vânzare in alte locuri decât cele special amenajate pe raza municipiului Bacau, respectiv, târgul auto din Serbanesti.

Potrivit hotarârii de Consiliu Local, in baza careia sunt luate aceste masuri, avem posibilitatea sanctionarii proprietarului si/sau a blocarii autoturismului. Pe unul dintre ei l-am identificat. Este un cetatean cunoscut noua pentru comert cu autoturisme second-hand si care a fost sanctionat de noi in repetate rânduri”, a explicat Florin Podoleanu, purtatorul de cuvânt al Politiei Locale Bacau.

Madalina Gheta
Geta Panaite


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

    • daca sunt proprietar al unui garaj garaj , pot sa il las neocupat sau sa-l umplu cu c*$at, e dreptul meu, dein cauza asta se cheama PROPRIETATE

LĂSAȚI UN MESAJ