Bacauanii vor sarbatori in “Piata Tricolorului”, alaturi de oficialitati, “Ziua Imnului National al României”.

Manifestarea va avea loc luni, 29 iulie, si va incepe de la ora 10.00 cu ruga si inchinarea pentru poporul român a preotilor militari prezenti la eveniment. Ceremonia va continua cu discursuri sustinute de Prefectul Judetului Bacau, Claudiu-Octavian Serban, de Presedintele Consiliului judetean, Dragos Benea, de primarul Romeo Stavarache si nu in ultimul rând de Comandantul Garnizoanei Bacau, Valerica Vrajescu.

Festivitatea se va incheia cu interpretarea strofelor 1, 2, 4 si 11 din Imnul National al României. Pe platoul din fata Prefecturii sunt asteptati veterani de razboi, cadre active dar si in rezerva, reprezentanti din partea partidelor politice, ONG-uri dar si studenti, elevi sau profesori.

PUBLICITATE

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ