Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau scoate la concursul de admitere pentru studiile universitare de licenta, in anul universitar 2013-2014, 15 locuri cu sustinere de la bugetul de stat, destinate candidatilor de etnie rroma.

Aceste locuri permit accesul lor pe criterii minime, media 5.00, chiar daca ultima medie de admitere pe locurile de la bugetul de stat este mai mare.

Distributia acestor locuri pe domenii de licenta este pe mai multe specializari din cele cinci facultati ale institutiei de invatamânt superior – matematica, inginerie biochimica, energie industriala, ingineria produselor alimentare, tehnologia informatiei, echipamente pentru procese industriale, tehnologia constructiilor de masini, ingineria si protectia mediului in industrie, inginerie economica in domeniul mecanic, biologie, comunicare si relatii publice, marketing, educatie fizica si sportiva, kinetoterapie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ