Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, astăzi, o întâlnire cu liderii partidului din județul Bacău.

Convocarea Comitetului Politic Executiv al PSD Bacău s-a făcut într-un moment delicat pentru partid, în care se văd cu ochiul liber tensiunile dintre liderii de la vârf, mai ales pe relația Liviu Dragnea – Mihai Tudose.

“A fost un Comitet Executiv nu tensionat, dar în care membrii s-au arătat îngrijorați deoarece o proastă funcționare a Guvernului afectează factorul politic. La final, însă, toată lumea a spus că, în esență, dacă partidul câștigă alegeri cu un program de guvernare, în asemenea momente generate de noi idei sau strategii, partidul trebuie să aibă ultimul cuvânt”, ne-a declarat senatorul Dragoș Benea, președintele organizației județene a PSD Bacău.

El spune că abordarea lui Liviu Dragnea a primit un vot de încredere din partea Bacăului. “Bacăul merge cu această abordare, mai lucrativă. Este un an pe care trebuie să-l valorificăm din punct de vedere administrativ și dacă mai intrăm în tensiuni politice, vom avea probleme”, a mai spus senatorul DragoșBenea pentru Deșteptarea.ro.

1 COMENTARIU

  1. Intalnirea a fost un succes, foarte multa lume prezenta, semn ca lucrurile merg in directia buna si ca electoratul e multumit. Doar 4 protestatari incercau sa traga un semn de alarma ca ceva nu ar fi in regula…ne meritam soarta, nimic nu se va schimba..ever

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here