foto: George Dragoi / YouTube

Sâmbata, 25 iunie de la ora 14, in cladirea Primariei municipiului Onesti, la sala de sedinte va avea loc un eveniment important: constituirea Consiliului Local Onesti pentru prima data, in noua formula. Aceasta sedinta a fost convocata printr-un ordin al Institutiei Prefectului – Judetul Bacau.

Pentru validarea mandatelor de consilieri locali este necesara o adeverinta eliberata de organizatiile de partid precum ca acestia sunt membri  ai formatiunilor politice respective. De asemenea, la evenimentul din ziua de 25 iunie va fi prezentata validarea alegerii primarului municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc, ce va depune juramântul si va fi ales viceprimarul municipiului. Dupa cum se zvoneste, in municipiul Onesti, pentru aceasta functie, majoritatea constituita in urma discutiilor avute de catre reprezentantii partidelor politice, il va propune pe… Emil Lemnaru, fost primar al Onestiului timp de mai multe mandate! Mentionam ca la aceasta sedinta se vor constitui si comisiile de specialitate ale Consiliului  Local Onesti.

Tot sâmbata 25 iunie, de la ora 14, la Casa de Cultura a orasului Târgu Ocna va avea loc sedinta de constituire a Consiliului Local, in cadrul careia Stefan Silochi, primarul (re)ales al acestei localitati  va depune juramântul. Dupa validarea mandatelor noilor consilieri locali va fi ales viceprimarul orasului – statiune Târgu Ocna. Atât la Onesti cât si la Târgu Ocna, la aceste sedinte va participa câte un reprezentant  al Institutiei Prefectului.  


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ