Turcii de la firma Eko Insaat au facut organizarea de santier si vor incepe lucrarile de miercuri la centura ocolitoare a municipului.

Este de fapt, data limita impusa prin contract de incepere a lucrarilor. Primele utilaje au inceput sa soseasca din luna aprilie si au fost plasate la Letea Veche. Joi, oficialitati de la Guvern, Compania Nationala de drumuri si autoritati locale vor fi prezente in Bacau, la ora 11, pentru anuntul oficial. Vom reveni cu primele imagini de pe santier.

Contractul cu firma din Turcia pentru executia celor 30 de kilometri a fost semnat in urma cu un an. Aceasta are la dispozitie trei ani pentru a finaliza lucrarile, contra sumei de 400 de milioane de lei, bani de la Guvern si de la Uniunea Europeana.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Iar se construieste centura! Ce gluma buna! Le-a luat 1 an si 2 luni sa incepa. Daca se mentine ritmul constructiei, sigur va fi gata in anul 2518, toamna… Un munte de incompetenta, hotie si minciuna! In cei 26 de ani de la revolutie, inca nu s-a dat prima lopata” la centura. Aututoritati locale, judetene, centrale etc. platite din bani publici sa nu faca nimic!!! Merg cu totii sa se pozeze la asa-zisa inaugurare, pentru a mai castiga imagine in plina campanie electorala! Oameni fara onoare…

  2. Nu prea au tragere de inima turcaletii! Probabil ca nu i-au prostit inca pe asfaltatorii bacauani sa subcontracteze. Vom revedea filmul de pe Milcov. Sau mai cheama DNA-ul un asfaltator la “clarificari” si vor face lucrarea injurand printre dinti colonia rromania.

  3. TREI ANI ca sa construiasca 20 de kilometri de centura – nu de autostrada ! pe sol plat, la ses. China aia comunista pe care o injura toti ghiortaii si toate nulitatile, a construit in ultimii 23 de ani 120.000 de kilometri de autostrada, majoritatea pe terenuri foarte dificile. Asta este stire, ca la Bacau auzi ce, incep lucrarile ?!! Stire era daca se terminau !

LĂSAȚI UN MESAJ