Jandarmii băcăuani au răspuns pozitiv campaniei voluntare ,,Speranţă pentru viaţă! DONEAZĂ SÂNGE!” inițiate de Asociația Bronx People și Centrul de Transfuzii Bacău, iar alături de celelalte structuri ale M.A.I și ale Ministerului Apărării Naţionale au donat sânge.

Acțiunea a avut ca scop ajutorarea persoanelor care au probleme de sănătate și necesită transfuzii sanguine. La activitatea de astăzi au participat jandarmi care sunt donatori voluntari încă din anul 2003, dar și jandarmi care au donat sânge pentru prima dată.

Ținând cont de impactul pe care îl are o astfel de iniţiativă, jandarmii au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

În fiecare an jandarmii băcăuani inițiază astfel de acțiuni și sunt alături de semenii lor aflaţi în suferinţă, ultima activitate de acest gen fiind organizată săptămâna trecută. Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.PUBLICITATE