Cosurile de gunoi nu au nici fund, nici saci menajeri/Foto: Ramona Ionescu

– bacauanii care locuiesc in cartierul de vile din Bistrita Lac se bucura de ceva vreme de confortul mult dorit, in materie de amenajare a spatiului verde – au disparut arbustii inestetici, copacii care prezentau pericol au fost taiati, iar pe spatiul verde dintre blocuri au fost amenajate locuri de relaxare cu banci, alei din pavele, panouri fotovoltaice si cosuri de gunoi

Singura nemultumire a bacauanilor care locuiesc pe strada I.L.Caragiale este legata de faptul ca noile cosuri de gunoi, montate in zona, nu au nici saci menajeri, nici vreun alt sistem care sa retina gunoiul. In lipsa acestora, tot gunoiul aruncat de trecatori ajunge pe jos, pentru ca mai apoi sa fie imprastiat de vânt pe spatiul verde.

 

PUBLICITATE

Vazând ca investitia s-a oprit in acest punct, fara a avea finalitatea dorita, locatarii din zona au sesizat asociatia de proprietari in repetate rânduri.

„Am facut sesizari pe aceasta tema si la primarie, si la Directia de Servicii Publice. De fiecare data m-am ales numai cu promisiuni si amânari.

Chiar daca s-a ales un nou primar, cred ca pâna la numirea unui nou aparat administrativ, cei aflati in functie trebuie sa-si faca treaba! Probleme legate de aceasta investitie au aparut inclusiv la panourile fotovoltaice, iar unele dintre ele nu mai functioneaza. Oamenii vin si reclama la noi toate aceste inadvertente, pentru ca ii intereseaza ce se intâmpla la ei in cartier. Pacat de aceste investitii facute doar de dragul de a cheltui niste bani!”, declara Dorel Trofin, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 106.

„Asa a fost facut proiectul de la bun inceput. Aceasta a fost viziunea arhitectului si noi am respectat proiectul. Vom face inchiderea proiectului si urmeaza sa facem o comanda si sa punem saci de gunoi peste tot. Vin prinsi la inelul cosului”, a declarat Mihaela Ionesi, managerul proiectului de Creare si modernizare a spatiilor verzi, derulat cu fonduri europene, valoare totala 3,4 milioane de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. După toate amenajările făcute, domnii nu sunt în stare, cel puțin în fata vilelor sa dea 10 lei pe un set de saci menajeri. Nu vreau sa fiu oaie neagra dar spiritul civic din păcate e mort. Va invit în bazar (letea) sa vedeți acolo ce coșuri “frumoase” (inexistente) de gunoi sunt. Nemaipomenind de amenajarea parcului letea..

LĂSAȚI UN MESAJ