În perioada 06.06 – 05.07.2017, efective din cadrul unităţii vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului de Bacalaureat 2017

Pe timpul desfăşurării primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, jandarmii băcauani vor adopta măsurile specifice, în cooperare cu structurile de poliţie competente teritorial, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în zona unităţilor de învăţământ unde se organizează centre în care se susţin probe în cadrul acestor examene, precum şi pe timpul transportului în siguranţă a lucrărilor, de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare.

La nivelul judeţului Bacău, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la 16 unităţi de învăţământ, în scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă a examenelor şi celorlalte activităţi conexe, respectiv transportul în siguranţă a lucrărilor, de la centrele de examen la cele două centre zonale de evaluare.

Misiunile jandarmilor constau, în principal, în prevenirea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, desfăşurarea în condiţii optime a examenelor, soluţionarea imediată a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ