Goana după cadoul perfect de 8 Martie prin magazinele ce compun galeriile comerciale Arena Mall a beneficiat pentru un timp de suportul sonor oferit membrii Parohiei “Sfinţii Trei Ierarhi” păstoriţi de preoţii Aurel Cîrlan, Marian Gliga şi Flavius Balaban, şi invitaţii lor.

Aflat deja la cea de-a treia ediţie, concertul caritabil “Inimă de mamă” a îmbrăcat prin muzică această sărbătoare dedicată femeii. Lor, femeilor, le-au fost dedicate glasurile pline de emoţie ale copiilor din parohia mai sus amintită, îndrumaţi de prof. Mugur Neuman. Pentru ele s-a manifestat talentul şi măiestria Cvartetului “Blue” compus din Antonia Solomon (vioara I), Andreea Duma (vioara a II-a), Anastasia Văcaru (violă) şi Tiberiu Ghidu (violoncel) de la Colegiul Naţional de Artă “George Apostu” coordonaţi de prof. Codrin Stan.

Şi inimile lor au rezonat la vibraţiile tradiţionale oferite de tinerii solişti de muzică populară Ştefan Negru şi Emanuel Munteanu.

Sentimentele de recunoştinţă aşezate pe note muzicale au fost primite cu aplauze dar şi cu lacrimi ascunse în colţurile pleoapelor. “Am încercat prin glasul acestor copilaşi talentaţi să facem o Sfântă Liturghie, o liturghie care înseamnă recunoştinţă pentru darul vieţii, pentru că, dacă nu eraţi dumneavoastră, noi nu existam” a mărturisit preotul-protopop Costică Busuioc în cuvântul său de la sfârşitul evenimentului.

Pentru că această acţiune are şi un caracter caritabil, banii strânşi în urma spectacolului vor fi folosiţi pentru a oferi o mângâiere mamelor, nou-născuţilor şi copiilor bolnavi internaţi la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Alte articole