Hramul Bacaului va debuta anul acesta vineri, 24 iunie si, ca de obicei, ii va celebra, cel putin cu numele, pe Sfintii Petru si Pavel, patronii orasului Bacaul.

Manifestarile vor dura mai mult de o saptamâna, pâna duminica, 3 iulie si vor include diverse concerte, târg de traditii si nelipsitele gratare sau dozatoare de bere.

Vineri, pe scena festivalului vor urca DJ Cip Events, Ansamblurile folclorice Zdrabuleanca (Cleja), Brâuletul (Filipeni), Hora Siretul (Saucesti), Formatia Florin Blaj, Lorena Muntenas, Ana Maria Lacatus.

PUBLICITATE

Programul de sâmbata debuteaza cu un program folcloric sustinut de Maria Tataru, George Cojocarescu, Ansamblul folcloric “Plaiuri bacauane”, Vasilica Tataru, Stefania Patru. Capul de afis sunt Lorena si Anna Lesko.

Duminica vor evolua Scoala Stelutelor, Scoala de Muzica, Ansamblul “Moinesteanca”, Roxana Caruntu, Grupul Hyperionii, Formatia “Chitaru Band”, Maria Salaru, Oltita Todârca si Nicu Chirita, Formatia Cristian Tanase, Margareta Clipa, Radu Ile si Laura. Vom reveni cu amanunte despre programul celorlalte zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Mai Roxana, in timpul zilei nu vine nimeni la concert, lumea e la job, e si canicula..si pe langa asta lumea mai are nevoie si de sarbatori, concerte,distractie, ca de suparari si necazuri suntem satui, si asa nu prea se organizeaza foarte rar concerte in aer liber in orasul asta al nostru pustiu si trist!!!

  2. De ce nu au creat din timp cei de la primarie un eveniment legat de treaba asta?? Ca sã se informeze lumea??? Eu nu am auzit nimic….nici vecinii

LĂSAȚI UN MESAJ