Luni, 10 noiembrie 2014, la ora 23.19, Garda de Intervenție din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Letea Veche, sat Siretu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la o casă de locuit cu pereţii din paiantă şi acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă din gospodăria unui bărbat, în vârstă de 31 de ani, de unde s-a extins la casa de locuit a unui vecin.

Incendiul a fost lichidat la ora 02.30.

PUBLICITATE

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars în gospodăria bărbatului de 31 de ani – casa de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, mobilier, electrocasnice şi circa 5 mc lemne foc, iar în gospodăria vecinului – casa de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, mobilier, electrocasnice, textile şi circa 4 mc lemne foc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ