Patru persoane au ajuns vineri seara la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau dupa o altercatie iscata la o sala de jocuri de la Piata Centrala, din oras.

Totul ar fi pornit dupa ce un bacauan de 20 de ani ar fi fost scos afara de agentii de paza pentru ca ar fi facut scandal, insa lucrurile mai tare au degenerat.

In sprijin i-ar fi sarit un amic si s-au luat la bataie cu personalul de paza al salii. La fata locului au fost mobilizati mai multi politisti si jandarmi care i-au potolit pe cei implicati in scandal, fiind solicitate ambulante pentru transportarea ranitilor la spital.

PUBLICITATE

Aici au primit ingrijiri medicale si au putut pleca acasa, nefiind necesara internarea lor.

In urma evenimentului, politistii au retinut un tânar pentru 24 de ore si au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si loviri sau alte violente.

Cercetarile vor continua pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intâmplat acolo.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ