Polițiștii au fost sesizați, la data de 02.08.2013, de către T. Vasile, de 38 de ani, din Bacau, cu privire la faptul că în dimineața zilei în curs, în timp ce se afla la pescuit pe malul râului Siret, persoane necunoscute i-au sustras o lansetă în valoare de 200 lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au depistat pe C. Anton, de 37 de ani și B. Marius, de 24 de ani, ambii din comuna Gioseni, de la care a fost recuperată lanseta sustrasă.

Din cercetări s-a stabilit că la data de 02.08.2013, in jurul orei 09:00, in timp ce T. Vasile se afla la pescuit cu o barca pneumatică, folosind o lansetă, în punctul Coada Lacului din comuna Gioseni, cârligul de la lanseta s-a agățat într-o plasa monofilament, fapt pentru care a taiat plasa pentru a recupera firul. În scurt timp lânga el au venit C. Anton și B. Marius, care pe motiv ca le-a tăiat plasa monofilament i-au sustras din barcă o lansetă în valoare de 200 lei.

PUBLICITATE

Polițiștii au procedat la ridicarea plasei monofilamnet în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări față de C. Anton și B. Marius sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și de utilizarea plaselor de pescuit tip monofilament


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ