Consiliul Local Bacau s-a reunit luni intr-o sedinta extraordinara, care a avut ca principal punct pe ordinea de zi aprobarea desfasurarii Hramului Bacaului. „In fiecare an, pe 29 iunie, ii sarbatorim pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel.

Pentru orasul nostru, aceasta sarbatoare are o semnificatie aparte, deoarece Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt ocrotitorii Bacaului. Hramul Bacaului se organizeaza in fiecare an si este un prilej de bucurie pentru zeci de mii de bacauani”, spune viceprimarul Radu Ababei (foto), initiatorul proiectului de hotarâre privind desfasurarea Hramului.

Organizarea evenimentelor apartine SC Fan Fan Work SRL Bacau, in colaborare cu distribuitorul local al marcii de bere Timisoreana. Primaria Bacau nu va fi implicata financiar, iar toate costurile de organizare, artisti, cazare, transport, sonorizare, publicitate, personal tehnic, etc. sunt suportate de organizatori. Locul de desfasurare va fi in centrul orasului.

PUBLICITATE

In parcarea de la Hotelul Moldova vor fiinta terase, in Parcul Catedralei va fi organizat un târg al mesterilor populari, lânga vechiul Teatru de Animatie va fi un parc de distractii, iar in Parcul Trandafirilor va fi o scena pe care vor evolua diversi artisti locali de muzica etno si populara.

Circulatia in centrul orasului va fi inchisa intre statuia lui Stefan cel Mare si Hotelul Decebal, respectiv Bulevardul Nicolae Balcescu pâna la intersectia cu strada I.S.Sturza.

Primaria va asigura energia electrica, serviciile de salubrizare, toalete ecologice si mentinerea linistii si ordinii publice.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. CE NOROC PE PRIMARIE CA TIMISOREANA ARE NEVOIE DE CAMPANIE PUBLICITARA SI IN CAZUL ASTA INCASEAZA CATEVA ZECI DE MI DE LEI FARA SA CHELTUIASCA NIMIC, DACA PRIMARIA NU CHELTUIE NIMIC NICI NU AR TREBUII SA INCASEZE NU AU FOST IN STARE SA ADUCA MACAR O FORMATIE RENUMITA, RUSINE

  2. Nimic nu este gratis.
    oare acum ANAF-ul isi va face prezenta sa vada cate bonuri se dau? Sau au in continuare treaba la femeile cu leustean?

LĂSAȚI UN MESAJ