Scoala Gimnaziala Racatau, din comuma Horgesti, participa la Concursul National „Nicolaus Copernic”, organizat de Asociatia Secular Umanist din România (ASUR) -Bucuresti. S-a inscris o echipa de 5 elevi ai scolii, coordonati de prof. de geografie Marcela Gais.

„Am realizat o expozitie cu referate, desene si machete, pe care am amplasat-o intr-o zona circulata a scolii si care ilustreaza, intr-o maniera coerenta si corecta din punct de vedere stiintific, Universul de la Big-Bang pâna in prezent”, a explicat profesorul coordonator. Concursul „Nicolaus Copernic” urmareste sa scoata in evidenta cunostintele elevilor, cât si calitatile lor creative.

Pe 30 iunie, scolile participante trebuie sa transmita raportul final al acestui proiect, pentru ca in lunile iulie si august toate proiectele sa fie jurizate de catre membrii ASUR. In toamna, la mijlocul lunii septembrie, are loc si premierea celor mai bune scoli. Din Bacau, s-au mai inscris in aceasta competitie colegiile nationale „Ferdinand I” si „Vasile Alecsandri”.

Se vor premia 5 scoli cu laborator de informatica (15 calculatoare), carti pentru biblioteca scolara si diplome.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ