In centrul orasului, pe strada Unirii nr.24 (fosta baie publica), functioneaza GTL Medical Clinic – un centru ce ofera o noua abordare a sanatatii in peisajul bacauan. Departamentul de Balneofizioterapie de aici este unic in Bacau prin serviciile complete de recuperare medicala in apa, alaturi de kinetoterapie si fizioterapie, dotate cu aparate de ultima generatie si personal calificat.

Intreaga baza de tratament, alaturi de departamentele de spitalizare de zi, medical, medicina muncii, terapii alternative, cursuri, fise medicale auto si port arma, laboratorul de analize, cabinetul de psihologie si salile de relaxare si intretinere corporala, prezinta o abordare complexa, adaptata nevoilor actuale.

Totul este gândit holistic “fiind o clinica in care mintea, trupul si sufletul sunt considerate si tratate ca un intreg”, dupa cum declara Ana- Maria Merlusca Crâsmaru, manager general. Detalii despre tot ce inseamna pentru Bacau GTL Medical Clinic, in editia de mâine, 26 iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ