Polițiștii din comuna Tamași au fost sesizați miercuri, 21august, de către A. Vasile, de 27 de ani despre faptul că B. Aurel, de 48 de ani, din comună, a pătruns fără drept în locuința reclamantului și a provocat scandal.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că la data de 18 august, in jurul orelor 18.00, la domiciliul lui A. Vasile a fost organizat un botez. La acest eveniment s-a deplasat și B. Aurel care, fără a fi invitat, a pătruns în curtea locuinței lui A. Vasile.

Acestuia i s-a solicitat să părăsească imobilul situație în care B. Aurel a ieșit pe drumul public, unde s-a dezbrăcat și a provocat scandal, adresând injurii celor prezenți la petrecere.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ultraj contra bunelor moravuri, iar față de B. Aurel s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ