????????????????????????????????????

Echipa Crucii Roșii, filiala Bacău, a ajuns vineri, 27 mai, în satul Curiţa din comuna Caşin, acolo unde apele revărsate in ultimele zile au afectat 150 de gospodării.

Satul Curiţa a fost izolat o vreme din cauza colmatării podului prin care se face accesul în localitate, sitiuaţia fiind remediată cu sprijinul echipajelor ISUJ Bacău.

Oamenilor le este însă foarte greu să se descurce în acest moment şi au mare nevoie de apă potabilă şi produse alimentare. Crucea Roşie Bacău a ajuns vineri la Curiţa cu o autosanitară încărcată cu alimente (pâine, conserve, ciocolată) şi bidoane de apă plată.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”566″]

Crucea Roșie Bacău va continua să monitorizeze situaţia persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele zile din Bacău, în colaborare cu instituţiile locale din judeţ.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ