Radu Septelici, din Onesti, Bacau, va naviga timp de doua saptamâni pe Dunare cu o pluta construita din pet-uri. Aceasta actiune face parte din proiectul “Pet Rafting”, aflat la cea de a doua editie.

Scopul ecestui eveniment este acela de a a atrage atentia asupra poluarii Deltei Dunarii si de a descoperi cât mai multe din povestile acestor locuri, pe care sa le duca mai departe. Construirea ambarcatiunii a durat trei zile.

Membrii echipajului si alti peste 20 de voluntari s-au ocupat cu strângerea peturilor, a materialelor necesare pentru constructie si de ansamblarea plutei.

Cei sase membri ai echipajului, care vor naviga de la baza nautica din Calarasi pâna la Gura Portitei sunt: Radu Septelici (Onesti, Bacau), Iulian Nichita (Stelnica, Ialomita), Cristian Puscasu si Ciprian Costan (Fetesti, Ialomita), Marius Lalu (Facaeni, Ialomita) si Adrian Dumitrascu (Calarasi, Calarasi).

Madalina Gheta
FOTO: Rafting Project


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ