Polițiștii din Comănești au fost sesizați, la data de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras aproximativ 200 de litri de vin din locuința unei localnice.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat din aceeași localitate, care ar fi ajutat persoana vătămată la treburi gospodărești în urmă cu paroximativ 2 săptămâni, ar fi pătruns în perioada 01-08 noiembrie a.c., într-o anexă a locuinței acesteia și ar fi sustras aproximativ 200 l de vin, dintr-un butoi.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ