Centrul de distractii Funtastik Park a implinit doi ani de existenta. Evenimentul aniversar a fost marcat printr-o petrecere speciala dedicata copiilor, cu prilejul zilei de 1 iunie.

„Este primul loc de joaca din Bacau ce se adreseaza copiilor si parintilor, deopoptriva. Pentru asta am creat locuri speciale pentru micuti, dar si pentru adulti, unde se pot simti bine impreuna. Iar, pentru ca astazi implinim doi ani de existenta, si intrucât este si Ziua copilului, am pregatit momente speciale in care sa se bucure cu totii”, Dana Koharschi, administratorul Funtastic Park

Astfel, micutii s-au putut bucura de o parada a mascotelor, reprezentând personaje cunoscute din benzile desenate, Pinata (papusa din hârtie creponata, populara in intreaga lume) umpluta cu boboane si jucarii, nelipsitul tort si multa distractie, intretinuta de tineri animatori. La plecare, fiecare participant la distractia copiilor a primit in dar câte un set de petrecere, constând in coifuri, trompete, ochelari si alte accesorii.

PUBLICITATE

Situat pe strada I.L. Cargiale, in apropierea sensului giratoriu de la podul Serbanesti, obiectivul este unul dintre cele mai atractive locuri de distractii din Bacau destinate copiilor. Facilitatile oferite de Funtastic Park au facut ca acest obiectiv sa fie un loc tot mai cautat de catre parinti si copii din judet si din afara lui, aici organizându-se permanent petreceri ale zilelor de nastere si nu numai. Funtastic Park, amenajat pe doua nivele (o suprafata totala de peste 600 de mp), dispune de o serie de faciltati, cum ar fi gonflabile uriase cu catarare si tobogane, labirint de 70 mp, trambuline, balansoare, masinute, piscine cu bile, castele gonflabile, lego-uri gigant si un restaurant al copiilor in care pot incapea lejer 45 de micuti.

In plus, adolescentii gasesc aici o sala separata pentru biliard, foosball, sala pentru tenis de masa, Air-hokey si o zona de relaxare cu canapele. In final, si adultii pot beneficia, pe timpul cât copii se joaca, de un restaurant cu sala separata pentru fumatori (dotata cu sistem de ventilatie) si o zona de nefumatori (50 de locuri), terasa exterioara – situata lânga playground-ul exterior (35 locuri), acces gratuit la internet prin Wi-FI, televizoare si instalatii de sonorizare. La toate acestea, se adauga o scena pentru spectacole dotata cu sistem de sonorizare, instalatie de lumini, panouri cu leduri, masini de fum, masini de baloane de sapun, lasere si zona pentru public (75 de locuri, pe scaune)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ