Mult asteptata zi de 1 iunie, cand sarbatorim “Ziua Internationala a Copilului”, a fost exploatata la maxim atat de cei mici cat si de cei mari. Parcul “Cancicov”, unul dintre punctele “fierbinti” ale zilei, s-a umplut duminica de copii, parinti si bunici.

Incepand cu orele pranzului, cu totii au avut sansa sa vizioneze in apropierea fantanii arteziene o expozitie statica cu armament, echipament si tehnica din dotarea unitatilor militare care compun Garnizoana Bacau.

Mai exact, Baza 95 Aeriana, impreuna cu Fundatia “Erou capitan aviator Alexandru Serbanescu” si cu unitatile apartinand Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne din Garnizoana Bacau, le-au facut copiilor un cadou sub forma unor activitati dedicate Zilei copilului.

Muzica Militara a Garnizoanei Bacau le-a oferit bacauanilor un concert de o ora, iar militarii au aorganizat un atelier specific de cercetare -tehnici de supravietuire si orientare in teren. Copiii s-au fotografiat cu armanentul din expozitie, unii s-au echipat cu veste si caschete antiglont si s-au urcat in masinile de teren.

Tentati de pustile tip air -soft, parintii au luat in vizor tinte imaginare, reglandu-si tirul. Una peste aslta, a fost o zi reusita. Tirolienele au zbarnait in continuu, corzile elastice au fost si ele exploatate la maxim, iar locul de joaca a fost arhiplin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ