Ioana Braniste, absolventa a Colegiului National Gheorghe Vranceanu din Bacau este una din cele 16 finaliste ale editiei de anul acesta a Miss World Romania.

Cele 16 finaliste au inceput de duminica, 28 iulie, cantonamentul si pregatirile in Bucuresti in cadrul hotelului oficial Premier Palace.

Din juriul Miss World 2013 Romania va face parte Nicoleta Luciu si alte persoane publice din Romania, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor.

Finala Miss World Romania va avea loc joi, 01 august, la Club Ambasad’Or Otopeni. Castigatoarea va reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete, Miss World 2013, care se va desfasura in Indonezia in perioada 02-30 septembrie 2013.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ