Astazi, 13 septembrie, de Ziua Pompierilor, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Maior Constantin Ene” din Bacau au participat la o scurta ceremonie in Piata Tricolorului.

Festivitatea dedicata acestei zile, la care au participat reprezentantii autoritatilor locale, dar si ai celorlalte institutii din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, a inceput cu un ceremonial religios.

Pompierii care s-au remarcat in timpul interventiilor de peste an au primit distinctii iar, pentru rezultatele profesionale obtinute si implicarea de care au dat dovada, doi ofiteri si trei subofiteri au fost avansati in gradul urmator inainte de termen.

Evenimentul s-a incheiat cu defilarea fortelor si a mijloacelor de interventie in aplauzele bacauanilor care au fost alaturi de pompieri in aceasta zi importanta pentru ei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. 1. Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta se confrunta cu un deficit de personal,
  2. Referitor la programul 24/48, este ilegal faptul ca acesta nu este ratificat printr-un ordin de ministru, ci atentie prin
  3. Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta se confrunta cu o lipsa acuta a dotarii
  4. Numeroase cadre din cadrul Ministerul Afacerilor Interne prezinta probleme medicale ca :
  5. O treime din Inspectoratele Judetene pentru Situatii de Urgenta nu au încadrat psiholog
  6. Structura de relatii cu mass-media din MAI este stereotipa si birocratizata
  7. Majoritatea ISUJ-urilor primesc fonduri insuficiente în ceea ce priveste pregatirea profesionala
  8. Relatia IGSU cu structurile din teritoriu (ISUJ-urile) este una în care comunicarea se face doar într-o directie,

  Continuarea la

  http://www.petitieonline.com/pompieri_-_disfunctionalitati_in_igsu

LĂSAȚI UN MESAJ