Crina Teodora Mihai, absolventa de clasa a VIII-a, de la Liceul Tehnolologic Darmanesti, care a reusit performanta de a lua, anul acesta, 10 (zece) pe linie la Evaluarea Nationala, a fost invitata de prefectul Dorian Pocovnicu, in Bacau.

„Am citit povestea acestei eleve de exceptie in ziarul dumneavoastra, «Desteptarea». M-a impresionat foarte mult si am vrut sa o cunosc si eu. Cu atât mai mult cu cât isi doreste sa vina in Bacau, pentru a-si continua studiile liceale”, ne-a declarat prefectul Bacaului, Dorian Pocovnicu. Povestea Crinei este una zbuciumata, trista.

De la 2 ani, depinde de un carucior cu rotile, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala care-i macina muschii. In ciuda acestui fapt, ea a luptat in continuare pentru a fi mereu prima: si a fost, atât in invatamântul primar, cât si cel gimnazial, pe care l-a terminat sefa de promotie, cu nota maxima. Drept urmare, Crina Teodora Mihai este acum una dintre elevele Bacaului care are si medie de admitere in liceu de 10 (zece).

PUBLICITATE

Visul ei este sa studieze intr-un liceu din Bacau, care poate insa sa-i ofere si conditiile necesare, dat fiind starea ei de sanatate. „Sunt convinsa ca voi lua, impreuna cu parintii mei, cea mai buna decizie pentru mine. A fost o onoare pentru mine sa fiu in biroul domnului prefect si sa dau mâna cu dumnealui. Ma bucur ca am cunoscut oameni buni care incearca sa imi ofere sprijin si sa-mi deschida noi porti”, ne-a spus emotionata Crina, dupa intâlnirea de la Prefectura.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Prefectul isi face imagine pe seama elevei premiante, dar cum la noi scopul scuza mijloacele si oamenii pot fi manipulati ,asa se explica totul.

  2. Și ce a făcut acest domn prefect pt.aceasta fetiță ???? Un loc gratuit în internat ai va plăti toate cheltuielile pe parcursul anilor de liceu ????

LĂSAȚI UN MESAJ