-un barbat s-a urcat in copac ca sa ajunga in locuinta fostei iubite si a cazut de la etajul trei – nu este pentru prima data când pateste acest lucru – el s-a mai urcat in tei si in urma cu doua si luni si a cazut si atunci

Un tânar de 33 de ani s-a crezut probabil „Omul Paianjen”, insa reprezentatia sa nu a fost nici pe departe ca a personajului din film si ar fi putut sa se raneasca foarte rau.

Marti seara, acesta a mers la usa fostei concubine, din municipiul Bacau, cu care a avut o relatie de patru ani, ca sa-si vada copilul pe care-l au impreuna.

Pentru ca era in stare de ebrietate, femeia nu l-a primit in apartament, dar el nu a renuntat asa de usor. S-a dus si s-a urcat in teiul din fata blocului, incercând sa intre in apartamentul situat la etajul trei pe geamul de la bucatarie, care era la o distanta de circa 1,5 metri fata de copac.

Nu s-a putut prinde de pervazul ferestrei si a cazut. A avut insa noroc de crengile copacului, care au mai atenuat cazatura si s-a ales doar cu o fractura la o mâna. Dar omul nu este la primul episod de acest gen.

In urma cu doua luni el ar fi incercat sa intre in casa fostei iubite dupa acelasi scenariu, dar si atunci ar fi cazut si si-ar fi rupt un picior.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ