Două tinere din comuna bacauana Mărgineni au amanetat bijuteriile familiei, la diferite case de amanet din Bacău, după care au reclamat furtul acestora pentru a justifica în fața părinților lipsa lor.

În urma cercetărilor efectuate cu privire la sustragerea a 125 grame bijuterii din aur dintr-o locuință din comuna Mărgineni, poliţiştii au stabilit că în perioada septembrie 2012 – iulie 2013, reclamantele, două surori, de 20 și 23 de ani, din comuna Mărgineni, au profitat de faptul că părinţii lor erau plecaţi în străinătate şi au amanetat bijuteriile familiei, respectiv cantitatea de 125 grame, la mai multe case de amanet din municipiul Bacău.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că la finalul lunii iulie 2013 părinţii tinerelor urmau să revină în ţară, iar pentru a justifica lipsa bijuteriilor fetele au reclamat furtul acestora la unitatea de poliţie.

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ