Doua profesoare de la Scoala Postliceala Christiana din Bacau au fost retinute, ieri, de procurori, in scandalul in care trei eleve au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzate de trafic de influenta.

Elevele, sefe de clasa, sunt banuite ca ar fi strans cate 200 de lei de la colege, banii urmand sa fie dati profesorilor din comisia de examinare.

Ieri, Rodica Manecuta si Sofia Vatui, diriginte la doua din clasele care au absolvit, au fost retinute pentru 24 de ore de procurori si vor fi prezentate, astazi, judecatorilor cu propuenre de arestare preventiva.

PUBLICITATE

Cele doua profesoare, de 64 si, respectiv, 73 de ani, sunt acuzate acuzate de complicitate la trafic de influenta, instigare la dare de mita in forma continuata si complicitate la dare si luare de mita.

Procurorii sustin ca ele ar fi coordonat planul de adunare a banilor de la absolvente.

Astazi se va judeca si recursul la decizia de arestare preventiva a celor trei eleve.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ma intreb de ce nu se fac controale serioase si pe la liceele de renume ale Bacaului!Oare ce spate au unii directori de nimeni nu-i descopera?Cazul de mai sus este doar un exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ