Două femei au fost reținute pentru 24 de ore, după ce polițiștii le-au depistat în flagrant în timp ce sustrăgeau bani din poșeta unei pensionare de 84 de ani.Cele două sunt bănuite de săvârșirea altor patru infracțiuni de furt.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au desfășurat la data de 14 noiembrie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din buzunare, genți și poșete.

Acținea s-a derulat atât în zona Pieții Centrale din Bacău cât și în mijloacele de transport în comun.

PUBLICITATE

Astfel, în Piața Centrală, au fost prinse în flagrant două persoane de sex feminin de 31 și 24 de ani, din județul Botoșani, respectiv județul Vaslui, în timp ce sustrăgeau suma 600 lei din poşeta unei persoane de sex feminin de 84 de ani, din județul Bacău.
Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că cele două femei ar fi comis alte patru infracțiuni de furt din buzunare și poșete.

Asupra lor a fost găsită suma de 850 de lei și două telefoane mobile, bunuri care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Față de cele două bănuite s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe langă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii băcăuani vă recomandă să manifestaţi atenţie sporită la bani, telefoane și genţi, în special în locurile aglomerate. Ţineţi poşeta în partea din faţă, imobilizată cu braţul, iar banii sau telefonul în buzunare interioare, cât mai aproape de corp! Când sunteţi la cumpăraturi nu lăsaţi poşetele sau genţile nesupravegheate în căruciorul de cumpărături

Dacă sunteţi victimă sau martor al comiterii unei infracţiuni, sesizaţi imediat Poliţia la telefon 112 – apel de urgenţă gratuit!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ