În dimineaţă zilei de 13 noiembrie a.c., pe strada Aprodu Purice din Bacău, în jurul orei 07.00, poliţiştii au cercetat un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din cercetarea efectuată la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 50 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin, tot de 50 de ani, angajată regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier victima a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău.

PUBLICITATE

Conducătoarea autovehiculului a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

• La data de 13 noiembrie a.c., pe strada Nicolae Bălcescu din Bacău, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei tinere de 28 de ani.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că o persoană de sex masculin, de 29 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecţie cu strada Mărăşeşti, a surprins şi accidentat o tânără de 28 de ani, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pieton.

Conducătorul auto a fost testat cu apartul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău pentru îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ