La data de 05 decembrie a.c., polițiștii de investigaţii criminale Bacău au identificat și reținut două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 4/5 decembrie a.c., în jurul orei 01.30, un bărbat de 41 de ani, din Bacău, aflându-se în zona gării din localitate, unde desfăşura activităţi de taximetrie, a fost solicitat de două persoane necunoscute să-i transporte în comuna Sarata.

Când au ajuns la destinaţie, tinerii l-ar fi constrâns pe taximetrist să le dea toţi banii, acesta având asupra lui suma de 100 de lei.

PUBLICITATE

În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit identificarea și reținerea a două persoane, bănuite de comiterea tâlhăriei: un tânăr de 24 ani și unul de 16 ani, ambii din comuna Sarata.

Cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ