Alte sute de tineri bacauani au ales o alta locatie – padurea Magura, unde a fost “Maraton Festival”. Cei care nu s-au lasat convinsi de programul de anul acesta de la “Romanian Top Hits” si au preferat sa se distreze cu prietenii la o iesire cu cortul, s-au bucurat de patru zile de concerte … pe deal.

Pe cele doua scene principale au urcat reprezentanti ai muzicii electronice, rock alternativ dar si hip-hop. Grasu XXL, Guess Who, Suie Paparude, Maximilian sau Alternosfera se numara printre cei mai asteptati artisti de anul acesta.

Nu au lipsit gratarele, berea si nici concursurile de la cele doua terase “Pub’s” si “City Pub”. O echipa formata din peste 30 de voluntari s-a ocupat duminica, in ultima zi de spectacol, de curatarea perimetrului in care s-a desfasurat festivalul.

PUBLICITATE

Madalina Gheta
FOTO: Teodor Avadani


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ