Dr. Mihaela Popescu este noul director cu relatiile contractuale la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, functie pe care o ocupa prin detasare de la Directia de Sanatate Publica, unde a fost director general.

Postul pe care dr. Popescu este acum era vacant de mai mult timp. La inceputul acestei luni si functia de presedinte – director general la CJAS Bacau a fost preluata, cu numire de la Casa Nationala de Sanatate, de dr. Gabriela Grosu, fost director medical la aceeasi institutie.

De partea cealalta, la DSP postul de director general a fost rezervat, pâna la sfârsitul anului, iar atributiile acestei functii au fost preluate de dr. Marin Bustuc, director general adjunct.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ