În seara zilei de 10 noiembrie a.c., poliţiştii moineşteni au depistat la domiciliul său din comuna Ghimeş-Făget, un tânăr de 23 de ani, după ce în noaptea de 09/10.11.2014, în jurul orei 00.45, a accidentat grav o persoană de sex masculin, de 19 ani, din aceeaşi localitate şi a părăsit locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în timp ce tânărul de 23 de ani conducea un autoturism pe DN 12 A, din localitatea Ghimeş, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, de 19 ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, pe axul drumului.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului iar victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale.

La momentul depistării, rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ