Consilierul local Mihai Rusu, ales pe listele PDL Tirgu Ocna, si-a dat demisia din Consiliul Local si toate functiile din partid, si anume cea de vicepresedinte al filialei locale, urmând a se inscrie in noul partid Miscarea Populara.

Cererea de demisie a fost depusa, urmând ca in sedinta de CL de luna aceasta, consilierii locali sa ia act si sa voteze vacantarea postului, urmând ca PDL sa nominalizeze o alta persoana.

In solicitarea sa, Mihai Rusu arata ca se considera demisionat din consiliu cu data de 22.07.2013, si aduce la cunostinta ca a fost declarat incompatibil de catre ANI fiindca a ocupat atât functia de consilier local, cât si cea de consilier al primarului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ