La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 02.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție a depistat şi identificat, pe strada Mărășești din municipiul Bacău, o persoană de sex masculin de 23 de ani, din judeţul Neamţ, bănuită că ar fi alimentat autoturismul cu carburant fără a achita contravaloarea.

Din cercetările efectuate a rezultat că tânărul de 23 de ani, însoţit de un alt tânăr de 27 de ani, tot din judeţul Neamţ s-ar fi deplasat cu autoturismul având plăcuţe de înmatriculare aferente judeţului Bacău la o unitate de alimentare cu carburant din localitate şi ar fi alimentat 50 de litri de combustibil fără să achite contravaloarea.

La momentul depistării de către poliţişti, autoturismul avea montate plăcuţe cu alt număr de înmatriculare decât cel utilizat anterior.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi conduecere de drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Această acțiune a tinerilor se cheamă, se numește jaf. Nu se poate numi furt. Deci și încadrarea juridică este diferită. Cinci ani, cu executare, nu este mult.

LĂSAȚI UN MESAJ