Voluntari si tineri, pliante informative, o istorie in fotografii, baloane colorate, veselie, demonstratii de acordare a primului ajutor, servicii medicale gratuite – masurarea tensiunii arteriale si a glicemiei, voie buna. Cam aceasta a fost atmosfera sâmbata dimineata, in Parcul Cancicov, cu incepere de la ora 9.30, unde Crucea Rosie a organizat o intâlnire cu bacauanii pentru a sarbatori impreuna 139 de ani de la infiintarea acestei organizatii in România.

“E un moment placut. Sunt bucuros ca mereu am reusit sa facem bine celor din jur. Voluntari avem, se inlocuiesc unii pe altii, asa ca ne straduim in continuare sa facem bine, pentru ca e nevoie de noi. Asta imi si doresc: sa putem continua misiunea noastra, pentru ca apelurile catre noi sunt multe”, ne-a declarat Dan Babliuc, directorul filialei Bacau a Crucii Rosii.

Voluntari si tineri, fotografii, bucurie si o istorie incarcata pentru o organizatie care e mereu aproape de cei in suferinta. Iar planurile sunt mari, cel putin pentru urbea in care traim. Deja se strâng fonduri, sunt discutii si idei pentru infiintarea unui camin spital si a unui centru de analize pentru batrâni. La multi ani, Crucea Rosie!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ