O echipa a “Crucii Rosii” din Bacau a fost prezenta ieri, 31 iulie, in parcurile din oras pentru a masura glicemia si tensiunea arteriala a trecatorilor.

La nici o saptamâna de la ultima actiune, in Slanic Moldova, voluntarii organizatiei au amenajat două puncte de prim ajutor si informare, în Parcul Trandafirilor si în Parcul Catedralei unde au oferit bacauanilor informatii referitoare la masurile necesare a fi luate in perioada de canicula.

Cei care s-au oprit cel mai des la corturile amplasate pentru acordarea primului ajutor au fost batrânii. ”Ar fi bine ca sa existe mai multa implicare din partea societatii.

PUBLICITATE

Majoritatea celor inscrisi la «Crucea Rosie» spera la o viitoare cariera in medicina, ca si mine de altfel”, a declarat Ioana Cavaleru, una din cele mai noi voluntare ale ONG-ului. Astfel de actiuni se vor desfasura pe perioada intregii veri in tot judetul Bacau.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ