Un cetățean de 61 de ani, din Bacău, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Bârladului din municipiul Bacău, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nicio categorie de autovehicule.


Pe Strada Izvoare din Bacău, polițiștii l-au depistat pe Vasile V. de 27 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism înmatriculat în Olanda, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat.


Polițiștii l-au depistat, la data de 26 iulie a.c., pe B. Vasile, de 55 de ani, din comuna Pâncești, care conducea un tractor, pe DJ 252 C din comuna Corbasca, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ