Polițiștii l-au depistat în flagrant, la data de 28.07.2013, în jurul orei 08:00, pe B. Ionel, de 50 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada Izvoare, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că B. Ion avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.


Pe strada Pietricica din Comănești polițiștii l-au depistat pe Toader P., din localitate, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Orașului Comănești, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.


Polițiștii din comuna Balcani l-au depistat în flagrant, la data 28.07.2013, pe Dan L., de 30 de ani din comună, care conducea un autoturism înmatriculat în Belgia, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Conducătorul auto emana halena alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ