Un tanar de 30 de ani din comuna Faraoani a murit in seara zilei de vineri, 26 iulie, dupa ce un batran de 60 de ani, cu care intrase in vorba la un magazin satesc, i-a taiat jugulara cu o sticla.

Martorii povestesc ca batranul si fiul sau, de 37 de ani, stateau la o masa, intr-un magazin satesc numit “La trei stejari”. La un moment dat a venit si victima, un tanar de 30 de ani, care abia se casatorise anul trecut.

Tanarul a intrat in vorba cu batranul si fiul acestuia, s-au facut glume, spiritele s-au incins si, la un moment dat, batranul ar fi luat o sticla si ar fi incercat sa-i dea peste ochi victimei.

PUBLICITATE

Doar ca, pana ca sticla sa atinga capul tanarului, aceasta a lovit o balustrada metalica si s-a spart. Un ciob din sticla a sectionat jugulara tanarului, care a murit in foarte scurt timp.

Batranul ar fi fost condamnat in urma cu ceva vreme pentru furtul unor gaini.

Cazul este investigat de o echipa formata din politisti si procurori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ