Echipa tinerilor liberali a ajuns in acest an, in prag de sarbatori la Stanisesti, acolo unde au vrut sa faca o bucurie celor 24 de copii de la gradinita din sat.

„Aceasta este o actiune de amploare a TNL Bacau în trei pasi: in primul rând am donat sânge, actiune la care ni s-au alaturat senatorul Dragos Luchian si deputatul Lucian Ciubotaru, iar fondurile pe care le-am strâns au fost folosite pentru a cumpara alimente si dulciuri copiilor din Stanisesti. Pasul al doilea a constat in colectarea unor jucarii prin donatie.

In patru zile am strâns hainute si jucarii care au ajuns la copii”, a declarat copresedintele TNL Bacau, Andrei Balaban. La inceputul saptamânii, tinerii au fost in localitate unde le-au oferit personal copiilor darurile. In primele zile ale lui 2016 tinerii liberali se vor schimba în hainele de lucru, pentru a contribui la renovarea gradinitei.

PUBLICITATE

„Oricine doreste sa contribuie la etapa de renovare cu materiale sau bani, este invitat sa treaca pe la Casa Liberalilor. Orice donatie este binevenita, iar copii acestia merita tot ce este mai frumos pe lume”, a mai spus seful tinerilor liberali.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ