Astăzi, 23 iunie 2013, prefectul Claudiu-Octavian Șerban a primit vizita unui grup de elevi și cadre didactice din Germania în cadrul unui proiect european”MULTI 2013” derulat de Școala Gimnazială ”Spiru Haret” din Bacău.

Elevii au avut ocazia să participe la ședința Colegiului Prefectural și să se întâlnească cu reprezentanți ai instituțiilor publice Băcăuane.

Proiectul ”MULTI 2013”, se desfășoară în această perioadă în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Bacău, Primăria Municipiului Bacău, Societatea de Științe Istorice Bacău, Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” Bacău, Asociația Părinților Școala ”Spiru Haret” Bacău și este menit să ofere elevilor educație civică și susținere socială, să promoveze competitivitatea, creativitatea, toleranța și responsabilitatea socială în activitățile civice.

PUBLICITATE

Activitățile sunt derulate de un număr de 200 de elevi din Școala Gimnazială ”Spiru Haret” Bacău și din Oberhausen, Germania.
Instituția Prefectului județul Bacău desfășoară un parteneriat de colaborare cu autorităţi publice locale, instituţii publice, organizaţii nonguvernamentale, agenţi economici şi unităţi de învăţământ din Bacău şi din ţară sub egida Anului european al cetățeanului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ