Ioan Chirila spune ca se lucreaza haotic in cartierul nord/Foto: Ramona Ionescu

Sfârsitul lunii septembrie inseamna pentru unele asociatii de proprietari din municipiul Bacau incheierea unei noi etape din contractul negociat cu furnizorul de agent termic. Nemultumita de modul cum s-au derulat lucrurile pâna in prezent, conducerea Asociatiei de proprietari nr. 116 din Bacau doreste sa renegocieze contractul cu Thermoenergy.

Pâna atunci, Ioan Chirila, presedintele Asociatiei 116, doreste sa se intâlneasca cu reprezentantii celorlalte asociatii si sa stabileasca impreuna termenii prelungirii contractului de furnizare.

“Pâna la data renegocierii imi doresc sa ma intâlnesc cu ceilalti presedinti si sa dezbatem termenii noului contract. Eu sunt extrem de nemultumit de modul cum au evoluat lucrurile si de faptul cum s-a achitat Thermoenergy de obligatiile stipulate in contractul de furnizare.

PUBLICITATE

Cred ca un punct de vedere comun al asociatiilor de proprietari ar cântari mai mult in favoarea bacauanilor racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic. La noi, in zona de nord a orasului, lucrarile de modernizare a retelelor termice au fost abandonate de muncitori si nimeni nu stie ce se intâmpla.

In urma lor au ramas conducte de apa rece sparte, iar gurile de vizitare a apometrelor sunt astupate cu movile pamânt, aflându-ne in imposibilitatea de a citi consumurile la apa rece. Pâna la remedierea problemelor, cei de la Compania de Apa ne-au trecut la pausal.

Nu se poate sa ne batem joc de locatari in halul acesta!, spune presedintele Asociatiei de proprietari nr. 116. Cei care se regasesc in problemele invocate de Chirila il pot contacta personal in vederea stabilirii unei sedinte comune.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ