Polițiștii și jandarmii din comuna Sascut au desfășurat, sambata, 20 iulie, o acțiune în Târgul săptămânal din comună.

Astfel, au fost depistați L. Lucian, de 30 de ani din Bacău, M. Ionel, de 42 de ani din Buhuşi şi M. Iliana, de 57 de ani din județul Vrancea, care efectuau acte de comerţ fără a fi autorizaţi şi fără a deţine documente de provenienţă a mărfurilor comercializate.

Cei trei ofereau spre vânzare telefoane mobile, încărcătoare pentru telefoane mobile, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, pentru care nu dețineau documente legale, fapt s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2.000 de lei fiecare.

PUBLICITATE

De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 20 de telefoane mobile, 49 de încărcărcătoare pentru diferite tipuri de telefoane mobile, 75 acumulatori pentru diferite tipuri de telefoane mobile, 10 adaptori, 19 telecomenzi TV şi DVD, 1 storcător fructe, trei ceasuri, 2 radiocasetofoane, 1 CD-player, 1 DVD, 1 TV box, 2 încărcătoare pentru laptop, articole de îmbrăcăminte și încălţăminte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ