Cele doua scaune ale alesilor PSD, Zvetlana Zaharia si George Bogatu (foto), au ramas goale la sedinta de marti a Consiliului Local (CL) Bacau.

Social-democratii au lipsit si e de presupus ca au demisionat, asa cum anunta, luna trecuta, deputatul Cosmin Necula, presedintele municipalei PSD.

“Noi ne vom tine de cuvânt, vom face ceea ce am promis”, a declarat liderul PSD Bacau, adaugând ca vom afla mai multe la conferinta de presa organizata miercuri. Ce au promis? Ca vor demisiona daca proiectul lor, “Locuinte pentru medici”, nu va trece. Si nu a trecut!

Social-democratii au propus ca medicii care lucreaza in spitalele din municipiul Bacau (Spitalul TBC si Spitalul Judetean de Urgenta) sa poata primi un apartament in blocul construit pentru viitorii angajati ai viitorului Spital Municipal.

Din cauza problemelor pe care le are firma de constructii, investitia sta pe loc si e greu de anticipat cât va trece pâna când va avea loc o noua licitatie si când va fi terminat Spitalulul Municipal.

“Patru-cinci ani”, estima Vasile Dragusanu, consilier PNL, la sedinta din iunie. E pacat ca blocul sa stea gol atâta timp, iar medicii din SJU si Spitalul TBC sa locuiasca cu chirie. In ciuda argumentelor, proiectul alesilor PSD nu a obtinut voturile necesare.

Silvia PatrascanuPUBLICITATE