Vineri 2 august 2013, a avut loc recepţia lucrărilor de construcţii la Statia de transfer Gaiceana, în cadrul contractului de lucrări „Constructia statiei de sortare si compostare Onesti, a statiilor de transfer Onesti, Beresti Tazlau si Gaiceana in judetul Bacau, Romania“.

Statia de transfer Gaiceana ocupa o suprafata de 5.500 mp, avand o capacitate medie de functionare de 5.000 to/an. Capacitatea maxima proiectata pe zi de lucru este de 23 tone. Transportul celor 5 containere de 40 mc din dotarea statiei de transfer, va fi asigurat de doua autovehicule pentru transport containere de 40 mc.

Valoarea lucrarilor de constructie la statia de transfer Gaiceana este de 3,7 milioane de lei.

PUBLICITATE

Implementarea sistemului integrat de management al deşeurilor în judeţul Bacău este în concordanţă cu legislaţia Uniunii Europene, Planul Naţional de Gestionare a Deşeurilor, Planul Regional de Gestionare a Deşeurilor pentru Regiunea 1 Nord-Est şi Planul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor. Beneficiarul proiectului, Consiliul Judeţean Bacău, realizează procesul de implementare al proiectului prin Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP), compartiment separat în cadrul instituţiei.

Valoarea totală a proiectului este 44 de milioane de euro, din care valoare eligibilă conform POS Mediu este de 35 de milioane de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ