15 iulie 2024
ActualitateConservatorii bacauani cer apreciere din partea PSD

Conservatorii bacauani cer apreciere din partea PSD

Consiliul National al PC i-a ales, vineri, pe cei 22 de vicepresedinti ai partidului, dintre care sapte sunt responsabili pe regiuni. Unul dintre ei este deputatul bacauan Constantin Avram. De asemenea, presedinte executiv al PC este un alt bacauan, senatorul Vasile Nistor. Acesta a facut un apel la reprezentanti PC sa se implice în campania prezidentiala.

“Trebuie în toamna sa fim loiali pentru ca si PSD a fost loial cu noi. Ce ar însemna sa declaram ca ne implicam si sa nu ne implicam în campanie? Viitorul PC va fi mult mai greu. Trebuie sa treceti peste resentimente si nu doar sa declarati”, a spus Nistor.Deputatul PC Constantin Avram a spus ca filiala Bacau a PC, dar si altele, nu este “apreciata” de PSD pe masura efortului sau în alianta si l-a rugat pe presedintele PC Daniel Constantin sa discute cu social-democratii astfel încât “specialistii PC sa se afle în structurile administratiei locale”.
“Nu o sa contenesc sa cer aliatului nostru, PSD, respectul pe care îl merita PC. Trebuie sa corectam si modul de a ne privi în alianta”, a mai spus Avram.

Presedintele PC, Daniel Constantin, a raspuns ca se va face o analiza pe fiecare judet pentru a vedea daca se respecta angajamentele la nivel local.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri